Eladó ház Győr 60 nm
Eladó ház Győr 60 nm
Eladó ház Győr 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7709464
Feltöltve: 11 hónapja

Győr eladó családi ház 2+1 fél szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
666 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2300 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 090 Ft
Második évtől
158 429 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Győrszentiván kertvárosi ingatlan eladó. Közlekedés szempontjából előnyös helyen, pár perc alatt elérhető az ipari park, az Audi és a belváros. Buszmegálló és az M19 felhajtó az utca végén. Művelési ág alól kivont, 2300 nm-es zártkerti telek, két lakóingatlannal. A telken található még egy 30 nm-es faerezetes dupla lemezgarázs beton alappal, illetve egy tégla falazatú szerszámtároló. A telek értékes gyümölcsfákkal és egyéb bogyós gyümölcsökkel (málna, áfonya, eper) van beültetve. Kialakításra került egy virágoskert, az utcafrontok pedig sövénnyel lettek beültetve, amik geotextillel és mulccsal fedettek, a gondozásmentesség érdekében. Mindkét ház tégla falazatú, teljes alapterületében alápincézett. Felújított elektromos rendszerrel, az éjszakai és az ipari áram is bevezetésre került (3x25 A). Fűtés fával és klímával van megoldva, alacsony rezsiköltséggel. A vizet kút biztosítja, felújított házivízmű rendszerrel, a melegvízről a pincében elhelyezett korszerű bojlerek gondoskodnak, a szennyvíz elvezetése derítőbe történik. Az egyik pincében egy mosókonyha is kialakításra került. Mind a két ház esetében 3 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A telek két utcafrontos, frontokon új kerítéssel, a garázs felől egy úszókapuval és egy kiskapuval rendelkezik, a másik oldalon pedig egy kétszárnyú kapuval. Az egyik épület 25nm+terasz felújított állapotban, a másik épület 35nm jó állapotban. Mindkét ház május végével azonnal költözhető. Csendes, nyugodt környezet. A posta, a szemétszállítás, a kábeltévé, az internet, minden megoldott ezen a részen. Érdeklődni a +36303609424-es telefonszámon lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
ipari áram
komfortos
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
terasz
pince
melléképület
mosókonyha
internet
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Orbán Viola
+36 30 360 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Orbán Viola
+36 30 360 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY