Eladó ház Győr, Győrszentiván 50 nm
Eladó ház Győr, Győrszentiván 50 nm
Eladó ház Győr, Győrszentiván 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7950025
Referenciaszám: H478971
Frissítve: 18 napja

Győr eladó családi ház 2 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
758 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
3637 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 995 Ft
Második évtől
150 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha egyedi stílusú, kényelmes otthont keresel, ahol nem kell költeni a felújításra, akkor ez az ingatlan ideális választás lehet számodra! Fedezd fel a ház egyedi karakterét, és teremtsd meg a saját történetedet ebben a barátságos házban! Ebben az ingatlanban a kényelem és a funkcionalitás elegyedik a hétköznapi életstílussal, különleges lehetőséget kínálva. A teljeskörű felújításon átesett ház alsó szintjén helyet kapott közlekedő, konyha, nappali, valamint fürdőszoba WC-vel. Az emeleten található szoba a privát teret biztosítja, továbbá a padlás is megközelíthető egy másik ajtón keresztül. A tető betonfödémes, cserépfedéssel ellátott. A ház jelentős mértékben alápincézett. A fűtésről és a melegvízellátásról cirkó gázkazán gondoskodik. A felújítás kiterjedt a fűtésrendszer és a csővezetékek teljes cseréjére és a ház szigetelésére is. A ház kiváló hőtartással rendelkezik. Az ablakok műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, ami tovább növeli az otthon energiahatékonyságát és kényelmét. A 3 637 nm-es telken megtalálhatók termő gyümölcsfák (őszibarack, alma, körte, szilva, sárgabarack, füge), szőlő, valamint kukoricás. A fúrt kút és a rácsatlakoztatott föld alatti csőrendszer lehetővé teszi a telek teljes területének öntözését. Az ingatlan utcafronti szélessége 37,8 méter. Az ingatlan jelenleg zártkerti besorolású, de a közeljövőben a belterületté átminősítés folyamata várható. A központi infrastruktúra, az M1-es autópálya és az Ipari Park pár perces autóúttal elérhető. Hitelre van szükséged? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY