Eladó lakás Székesfehérvár 67 nm
Eladó lakás Székesfehérvár 67 nm
Eladó lakás Székesfehérvár 67 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8024363
Referenciaszám: LK039407-4605302
Frissítve: ma

Székesfehérvár eladó téglalakás 3 szobás: 58,3 millió Ft

58,3 millió Ft
870 149 Ft/m²
67 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 201 Ft
Második évtől
230 910 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron kínálok eladásra egy modern és kényelmes otthont, amely megfelel minden igénynek! Ez a 2020-ban átadott, 67 négyzetméteres, tetőtéri, 2. emeleti, társasházi lakás tökéletes választás lehet Önnek. Az ingatlan minőségi alapanyagokból készült, és szigetelt épületben található, így biztosítva a kényelmes és energiatakarékos életet. A cseréptető hosszú távú védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. A fűtésről modern kondenzációs gázkazán gondoskodik hatalmas puffertartállyal kiépítve, padlófűtés kialakítással. Itt a téli fűtés max 5.000 Ft, közös költség 9.200 Ft. A lakásban két tágas hálószoba található, egy tágas, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, közlekedő és egy gardrób. Az igényesen kialakított enteriőr és a modern berendezések elegáns és kényelmes légkört teremtenek. A lakáshoz tartozik egy 3 négyzetméteres erkély, ahonnan élvezheti a friss levegőt és a kilátást. Az ingatlan egy nyugodt és csendes zárt udvarban található, amelyhez távirányítóval ellátott, elektromos kapun keresztül juthat be. Az udvar térkövezett, így könnyen tisztán tartható és barátságos megjelenést kölcsönöz. A külön helyrajzi számon található garázs külön is megvásárolható, amely elektromos ajtóval ellátott, szigetelt és villannyal felszerelt, biztosítva az autó biztonságos tárolását, lakása közvetlen közelében. Ha szép, igényes lakásra vágyik, nem zsúfolt társasházban és a felújításokból már elege van, akkor ezt a minden igényt kielégítő szuper lakás csak önre vár! Ide csak költöznie kell! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha egy modern és kényelmes lakást keres Székesfehérváron, ez az ingatlan az Ön számára tökéletes választás lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Althöfner Georgina Duna House Mór Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Althöfner Georgina Duna House Mór Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY