Eladó lakás Pécs, Zsolnay Vilmos utca 80 nm
Eladó lakás Pécs, Zsolnay Vilmos utca 80 nm
Eladó lakás Pécs, Zsolnay Vilmos utca 80 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7817501
Referenciaszám: 691303226
Frissítve: 4 hónapja

Pécs eladó téglalakás 3 szobás: 64,8 millió Ft

64,8 millió Ft
810 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 066 Ft
Második évtől
256 655 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre. - Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691303226 Pécs településen kínálunk eladásra egy 4 emeletes, lift nélküli, tégla építésű ház földszint. emeletén elhelyezkedő 80 nm-es, téglalakást, amiben 3 szoba található, cirkó fűtéssel és vegyes kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan. Az ingatlan építésének éve 1960. Felújításra került: 2021. A parkolás utcán ingyenesen megoldott. Az átlagos rezsiköltség 45 000 Ft havonta, amiből a közös költség 14 000 Ft-ot tesz ki. Az átlagos gázfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető. A lakás irodának, rendelőnek is kiválóan alkalmas - földszinti lakás, ingyenes parkolás a ház előtt (ráadásként közeli garázs is megvásárolható). A lakáshoz tartozik egy 5 m2-es száraz, zárható pince, ami a vételár részét képezi. Továbbá bérelhető a 4 m2-es babakocsi/kerékpár stb. zárt tároló a bejárat mellett. 2021-ben teljesen felújított, igényesen, újonnan kialakított lakás. Új, hőszigetelt, biztonságos nyílászárók. A konyha, fürdő és WC igényesen berendezett, a szobák bútorozatlanok. Azonnal beköltözhető! Csak azért adom el, mert egy másik városban nagyobb ingatlan megvételéhez szükségem van a pénzre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingON - Ingatlan Marketinges Ingon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 1 773 30
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingON - Ingatlan Marketinges Ingon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 1 773 30

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY