Eladó lakás Nyíregyháza, belváros 64 nm
Eladó lakás Nyíregyháza, belváros 64 nm
Eladó lakás Nyíregyháza, belváros 64 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7887437
Referenciaszám: M252873
Frissítve: 16 napja

Nyíregyháza eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 44,5 millió Ft

44,5 millió Ft
695 313 Ft/m²
64 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 129 150 Ft
Második évtől
176 252 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom hitel és tehermentesen, Nyíregyháza belváros szívében, mégis csendes környezetben lévő, 2. emeleti, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ 64 m2-es, 1+2 szobás társasházi lakást! Az épület tégla építésű, külső hőszigeteléssel. A konyha és a nagyszoba ablakai déli tájolásúak, a kilátás a csendes belső udvari parkosított területre néznek. Külön nyíló 1 nagy és 2 kisebb szoba, étkező, különálló konyha, kamra, WC, fürdőszoba, 2 folyosó helyiségekkel rendelkezik. Központi fűtéses, radiátoronként szabályozható termosztáttal és egyedi hőmennyiség mérőkkel felszerelve. A lakás teljes villanyvezeték, víz és szennyvíz vezetékei és radiátorai ki lettek cserélve. Egyedi konyha és gardróbszekrények lettek beépítve, indukciós főzőlappal, elektromos tűzhellyel, mosogató géppel. A fürdőszobában hidromasszázs gőzkabin van, két törölköző szárítós radiátor, az egyik a központi fűtésre van kötve, a másik független elektronos fűtésű. A szobák laminált padlóval rendelkeznek, ezen kívül az összes többi helyiség járólappal burkolt, fürdőszoba, WC mennyezetig csempézett. Az összes kültéri ablak pár hónapja lett kicserélve műanyag nyílászárókra 3 rétegű üvegezéssel, minden ablak új redőnnyel és szúnyoghálóval lett felszerelve. A hűtő- fűtő AUX klímaberendezés két beltéri egységgel rendelkezik, mely egy éve lett beépítve. A lakás minden helyisége 4 hónapja lett kifestve, az összes függöny újakra cserélve. A lakás azonnal költözhető állapotban van. Bevásárló, sport és szórakoztató központok, uszoda, bölcsőde, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelők a társasház szomszédságában vannak. Parkolási lehetőség zárt mélygarázsban megoldható. A társasház többi lakója mind kivétel nélkül kulturált, segítőkész, előzékeny, de nem tolakodó személyek. Vevőink részére közvetítői szolgáltatásunk INGYENES! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához Babaváró támogatást, CSOK-ot vagy hitelt szeretne igénybe venni, sorban állás nélkül, ingyenes pénzügyi tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítem Önt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Jánosné Nyíregyháza Dózsa György út 32-34 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 510 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY