Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Moson 30 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Moson 30 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Moson 30 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7979938
Feltöltve: 2 hónapja

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 1 szobás: 22,1 millió Ft

22,1 millió Ft
736 667 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 64 140 Ft
Második évtől
87 532 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróvár mosoni városrészében kínálom Önöknek ezt a tégla építésű lakást. Az ingatlan rendezett udvarban található ahol 4 lakás van. Az udvarrészt a lakók megegyezés alapján közösen használják, ahol tároló “kisház” is tartozik a lakáshoz illetve udvarrész is kiülési teraszos jelleggel. A lakás 30 m2 alapterületű. 2 éve felújították amikor teljes villanyvezetékcsere, ablakcsere és burkolatcsere is történt. A külső homlokzat nincs szigetelve viszont a lakást belül szigeteltették. A LAKÁS HELYISÉGEI: 1 szoba, konyha, kádas fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel, előszoba. A nyílászárók műanyagok redőnyökkel felszerelve melyek újak, 2 éve cserélték. A fűtés gázfűtés valamint egy inverteres klíma is fel van szerelve mely szintén elegendő az alapterület fűtésére, a meleg nyári napokon viszont hamar lehűti a lakást. A melegvíz ellátás bojlerről megoldott. Az udvar közös használatú de van rajta egy saját tároló valamint kiülési lehetőség is van a lakás melletti részen. Az elhelyezkedése jó, közvetlen közelében üzletek, patika és buszmegálló is van. Ára: 22.100.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
22 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kertkapcsolatos
jó beosztású
étkező
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
vízórás
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rajka Raj Kft Rajka Raj Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 629 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rajka Raj Kft Rajka Raj Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 629 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY