Eladó lakás Győr, Gyárváros 98 nm
Eladó lakás Győr, Gyárváros 98 nm
Eladó lakás Győr, Gyárváros 98 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8038842
Frissítve: 20 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
662 245 Ft/m²
98 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedveli a polgári stílusú lakásokat? Teljesen felújított ingatlant keres? Nem a belváros nyüzsgésében szeretne élni? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor nézze meg ezt a lakást! Győr-Gyárvárosi részén, a jelenlegi E.ON területén található ez a 98 nm-es, 3 szobás, magasföldszinti lakás. Több társasház van ezen a területen, nyugodt, családias hangulat jellemzi. Ebben a lépcsőházban mindössze 6, szintenként 2-2 lakás található. Belülről teljesen felújított, a burkolatok, a nyílászárók, a festés mind újszerű. Rezsije alacsony, a távfűtést az E.ON biztosítja, a radiátorokra egyedi mérőket szereltek fel. Vastag falai kellemes klímát biztosítanak télen és nyáron is. Közös költsége havonta nem éri el a 6.000 Ft-ot. Gáz nincs az épületben, a melegvíz előállításához bojler, a főzéshez elektromos tűzhely áll rendelkezésre. Tavaly cserélték ki a teljes vízvezeték-rendszert modern műanyag csövekre. A pincében 13 és 8 nm-es saját helyiség tartozik a lakáshoz. Parkolás a ház előtt ingyenes, a közelben garázs vásárlására vagy bérlésére van lehetőség. Az épület melletti üzemi étkezdében lehet helyben ebédelni vagy elvitelre rendelni. A terület biztonságáról kamerarendszer és állandó portaszolgálat gondoskodik, melynek külön díja nincs. A közelben buszmegálló, iskolák, üzletek találhatók. Az ipari park, az Audi néhány percre van, akár autóval akár kerékpárral közlekedik. Irányára: 64.900.000 Ft. Ha megnézné, hívjon a 0620-849-3959 számon!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
világos
kamra
gardrób
pince
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hornyák Zsolt Hornyák Zsolt Az iroda összes hirdetése
+36 20 849 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hornyák Zsolt Hornyák Zsolt Az iroda összes hirdetése
+36 20 849 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY