Eladó lakás Debrecen 68 nm
Eladó lakás Debrecen 68 nm
Eladó lakás Debrecen 68 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8044414
Referenciaszám: BF001
Feltöltve: 1 hónapja

Eladó 3 szobás téglalakás 73,5 millió Ft értékben Debrecenben - T2 Lakópark lakóparkban

Debrecen
73,5 millió Ft
1 080 882 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 213 316 Ft
Második évtől
291 113 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A debreceni Tócó-patak mellett elhelyezkedő vadonatúj társasházban összesen 7 - 7 lakás (A és B épületben) várja leendő vevőit . Az elegáns, modern lakások kiváló minőségű felületekkel és kellemes, komfortos lakóterekkel büszkélkednek. A rendelkezésre álló garázsok pedig garantálják a biztonságos és kényelmes parkolást, tovább emelve az otthonok funkcionalitását. A lakások modern technológiával felszereltek, a fűtést levegő hőszivattyúval és mennyezetfűtés-hűtéssel biztosítják. Az épület teljesen gázmentes, ami a környezetbarát és energiahatékony fűtési megoldásokra való áttérést hangsúlyozza. A nyílászárók fokozott hőszigetelésű műanyagból készülnek, és 6-7 kamrás profilrendszerrel rendelkeznek. A három rétegű üvegezés tovább növeli az energiahatékonyságot, hozzájárulva a lakások optimális hőmérsékletéhez és kényelméhez. Ez a modern technológia nemcsak a fenntarthatóságot támogatja, hanem a lakók számára is kényelmet és hatékonyságot biztosít az otthonukban. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a Tócó-patak szomszédságában, egy nyugodt kertvárosi környezetben találja meg álmai otthonát. Jelentkezzen most, és váljon ennek a modern és kényelmes lakóprojektnek a részévé! A debreceni Tócó-patak mellett elhelyezkedő új társasház egy nyugodt és kényelmes környezetben található. A környék békés atmoszférája és barátságos közössége ideális otthont biztosít az ott lakóknak. A bevásárlóközpontok és szolgáltatók könnyen elérhetőek, így a mindennapi teendők gyorsan és kényelmesen intézhetők. A lakópark csendes és biztonságos, így ideális választás azok számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától, miközben élvezik a modern városi élet minden kényelmét és előnyét.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Tervezett átadás:
Átadva
Erkély:
10,9 m²
Energetikai besorolás:
AA (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Projektiroda Újépítésű Projektiroda Újépítésű Az iroda összes hirdetése
+36 30 749 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Projektiroda Újépítésű Projektiroda Újépítésű Az iroda összes hirdetése
+36 30 749 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok