Eladó lakás Budapest XI. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8083272
Referenciaszám: LK039935
Frissítve: 1 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 71,99 millió Ft

71,99 millió Ft
1 333 148 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 208 933 Ft
Második évtől
285 133 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Kisköre utcában,  XI. kerületben,  egy 54 nm-es, kiváló állapotú, légkondicionált lakás. A lakást az elmúlt években két részletben felújították, aminek keretében gépészetileg mindenre kiterjedő korszerűsítést kapott a lakás (villanyhálózat korszerűsítése, vízcsövek cseréje, kazáncsere). Emellett természetesen a burkolatok cseréje, a fürdőszoba felújítása is megtörtént, és a felújítás zárásaként kifestésre került a teljes lakás. A riasztórendszer már előkészítve.Egy hálószobás, amerikai konyhás nappali, nagy világos terekkel rendelkező, kimondottan csendes otthon.Nehéz szavakkal érzékeltetni az ingatlan szépségét, mert a csendet, a fényeket, a szinte erdőből (parkból) érkező madárcsicsergést leírni nem lehet. Mindez a XI. kerület forgatagában.A tágas előszobából nyílik a kényelmes méretű fürdőszoba, ahol a WC, mosdó és a zuhanyzó kapott helyet. Beljebb lépve találunk egy háztartási helyiséget, amelyben a gázkazánt és a mosógépet helyezték el.A fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali egy ősfás parkra néz. A gépesített, jól felszerelt konyhában, nagy munkafelületek kaptak helyet.A nappaliból nyílik a tágas hálószoba. Minden helyiségben nagy méretű nyílászárókon ömlik be a fény, zöld lombokon átszűrve.Helyiségek négyzetméter felosztása:Fürdőszoba: 6 nmElőszoba: 4 nmAmerikai konyhás nappali: 25 nmHálószoba: 17 nmErkély: 2 nmZárt tároló: 5 nmA felújításoknak köszönhetően az új tulajdonosnak alacsony fenntartási költségekkel kell számolnia,  nagyságrendileg 20.000 Ft a közös költség 13.500 Ft, mindösszesen 33.500 Ft.A házban összesen 7 lakás található, csendes, kedves szomszédokkal.A közelben 5 perc autóútra a Savoya Park Bevásárlóközpont, 17, 41, 47, 48, 56-os villamos és a 114, 213, 214-es, éjszakai 973-as buszmegállók 5 perc sétára találhatóak.Az utca végén gyógyszertár, a közelben óvoda, iskola. Béke szigete a városban, madárcsicsergés, csend, jó szomszédok és minden kényelmesen elérhető távolságban.Ideális fiatal vagy idősebb párnak, a kor nem számít, minden korosztály szeret itt élni.Jöjjön el, nézze meg, élőben sokkal meggyőzőbb!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY