Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest-Kertváros 48 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest-Kertváros 48 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest-Kertváros 48 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7865597
Referenciaszám: 360081025-794
Frissítve: 17 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
831 250 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újpest központjától pár percre, egy felújított, 48 nm-es, 2 + 1 fél szobás téglalakás. A Családi Ingatlan kínálatában lévő újpesti téglalakás csendes, de frekventált helyen, kertvárosi részen, remek közlekedésnél, az M3-as metró közelében, egy rendezett, 5 lakásos társasházban található. A Családi Ingatlan által eladásra kínált lakás jellemzői: - 2016-ban teljes körű felújításon esett át, ekkor lett kialakítva a nagyszoba mellé egy kisebb szoba, egy külön fürdőszoba és WC, valamint az amerikai konyhás nappali, és egy kicsi kamra, - a ház körbe az alapzatnál szigetelve lett, a padlózat újra lett betonozva, - redőnnyel ellátott, műanyag nyílászárókkal felszerelt, - a hideg- és a meleg burkolatok cseréje, valamint a tető javítása is megtörtént, - a fűtést és meleg vizet gáz kombi cirkó biztosítja, - a házrészhez saját mérők tartoznak, közös költség nincs, a rezsiköltség alacsony, - a lakás felett nagy padlástér található, - a bejárati ajtó előtti terület alkalmas a ruhák szárítására, kerékpár tárolására, kis asztal és székek kihelyezésére, - megállapodás szerint egy kis kert gondozására is van lehetőség, - a kertben térköves terasz és füves díszkert is helyet kapott, így kiválóan alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra, - parkolás a ház előtti parkolóban lehetséges, a lakóközösség csendes, barátságos. A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, minden a közelben. - buszmegálló, villamosmegálló, valamint az M3-as metró, - iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, újpesti piac, bevásárlási lehetőség karnyújtásnyira. Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY