Eladó lakás Balatongyörök, Balaton pár km 60 nm
Eladó lakás Balatongyörök, Balaton pár km 60 nm
Eladó lakás Balatongyörök, Balaton pár km 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7432168
Referenciaszám: 3544_767
Frissítve: 5 hónapja

Balatongyörök eladó téglalakás 2 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
1 083 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól pár km-re, medence használattal, idén teljesen felújítva! Egy két szintes téglaépület földszintjén található, amely 60 m2 hasznos alapterületű. Helyiségei: konyha étkezővel, 2 külön megközelíthető szoba, egyikből nyílik a Fürdőszoba, amely tusolóval, mellékhelyiséggel ellátott, illetve egy 3 m2-es teraszra is innét tudunk kilépni. Műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Az összközműves lakásban a hő leadása hűtő-fűtő klímával megoldott, fürdőszobában törölköző szárító. Meleg-víz villanybojleren keresztül, programozható wifi-s rendszerrel. Egyedi villanyórával, H tarifás áramfogyasztással, almérő vízórával ellátott, minden vezeték új. Kivan építve a TV-hez és az internethez is a csatlakozó. Az épület külső szigeteléssel ellátott A teljes telek 460 m2-es, amely zöld környezetben található, diófa, füge-, mogyoróbokor, szőlő az udvarban megtalálható. Továbbá egy 18 m2-es fedhető úszómedence is tartozik a lakáshoz, valamint autóbeálló, amelyet zárt autómata kapun keresztül közelíthetünk meg. Állandó lakhatásra, nyaralónak vagy kiadásra is tökéletes választás! Azonnal költözhető! Ha nem szeretne egyedi ajánlatunkról lemaradni, várom jelentkezését, ne habozzon……hívjon… most! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
terasz
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY