Eladó ház Mosonmagyaróvár 82 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár 82 nm
Eladó ház Mosonmagyaróvár 82 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8062906
Referenciaszám: 170701336
Frissítve: 18 napja

Mosonmagyaróvár eladó sorház: 71,9 millió Ft

71,9 millió Ft
876 829 Ft/m²
82 m²
Alapterület
208 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 672 Ft
Második évtől
284 776 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróvár központi részén, mindenhez közel eladó egy 82 nm-es könnyűszerkezetes sorház 8,4 nm-es terasszal, saját 120 nm-es kerttel. A kertben fedett teraszon élvezhetjük délelőtti napsugarakat, a kialakított grillezőben készülő ételek pedig kiválóan alkalmasak a családi, baráti társaságok megvendégelésére. Valamint egy rendkívül hasznos 15 nm-es faszerkezetű kis ház is helyet kapott az udvar végében.   A ház elhelyezkedése miatt, közel van a családok számára fontos iskola, bevásárlási lehetőségek. Mindent akár bicajosan, de még gyalogszerrel is gyorsan és biztonságosan elérünk.    Fontos jellemző, hogy az ingatlan nagyon alacsony rezsiköltséggel fenntartható, hisz 2022-ben kapott egy 4,5 kW-os napelemrendszert, mely a villanyszámlát lenullázza.    A lakásra jellemzőek az élhető, világos terek, az emeleten alakították ki a 3 megfelelő méretű szobát és fürdőszobát, a földszinten pedig a közösségi terek, nappali, étkező és konyha egy légtérben, valamint a mellékhelyiség kapott helyet.    Egy nagy teljesítményű klímát szereltek fel az emeleten, mely rövid idő alatt kellemes hőmérsékletet biztosít a lakásban, akár hűteni akár fűteni szükséges. Télen a megfelelő hőérzetet gázkazánnal kialakított fűtési rendszer adja, emeleten radiátoros, a fölszinten radiátor és padlófűtéses hőleadással.    Nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Tető cserepes fedést kapott, a homlokzaton pedig 10 cm-es a szigetelés, kivéve az utcafronti oldalon, ahol ezt kibővítették ott 17 cm-re.   Az ingatlant szinte teljes bútorzatával együtt adja át a tulajdonos az új lakóknak.    Tökéletes választás családok vagy családot tervezők számára. Az ingatlanra igénybe vehető a CSOK plusz támogatás.    Várom a kedves Érdeklődők hívását. Gyere el , nézd meg és érezd az Otthont. Teljeskörű ügyintézéssel állunk rendelkezésetekre pénzügyi oldalról is.       

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Nikoletta Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Nikoletta Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY