Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Újlak utca 74 nm
Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Újlak utca 74 nm
Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Újlak utca 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7888132
Frissítve: 5 hónapja

Budapest XVII. kerület eladó panellakás 3 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
783 784 Ft/m²
74 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 331 Ft
Második évtől
229 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 17. kerületi 74m2-es erkélyes lakást egy 4 emeletes ház 4. emeletén. A lakásban van: 3 szoba, egy konyha, egy étkező/előszoba, különálló fürdő és WC, egy gardrób és egy kis 2m2-es erkély is. Az ingatlan nagyon szép állapotú, a lakás teljes felújításon esett át még mielőtt mi beköltöztünk 4 éve. A nyílászárók modern szúnyoghálós, redőnnyel felszerelt műanyag nyílászárókra lettek cserélve. Az ajtó is biztonsági ajtóra lett kicserélve. Az ingatlan klímával van felszerelve a nappaliban, de télen nyáron kellemes idő van elhelyezkedése miatt. A szobák laminált pandlóval a többi helység járólappal van burkolva. Az erkélyt lefestettük/lakkoztuk és fa járólappal burkoltuk, hogy kicsit otthonosabb legyen. A lakás egy kis különálló (lezárt) folyosón elérhető, amin egy másik lakással osztozunk, a szomszédban egy kedves és segítőkész házaspár lakik. Beépített bútorok: konyha, nappali gipszkarton polcrendszer, fürdőszobai bútorok. A lakáshoz jár egy kicsi tárolórész, mely alkalmas kerékpár vagy babakocsi tárolására a földszinten. A lakásnak nagyon jó az infrastruktúrája: - közlekedés: az Örs vezér tere 15-20 perc alatt elérhető busszal; a KÖKI ˇ20perc alatt elérhető busszal. - boltok: 5-10p gyalogtávolságra megtalálható egy Penny, Tesco, Lidl, Aldi, Rossman, pékségek, gyógyszertár, cukrászdák, valamint egy éjjelnappali. -Bölcsöde, óvoda, iskola és uszoda is pár perces távolságban található. - Parkolás az épület körül adott és ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 623 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 623 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY