Eladó telek Monostorapáti 417 nm
Eladó telek Monostorapáti 417 nm
Eladó telek Monostorapáti 417 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7928332
Referenciaszám: 42696
Frissítve: 18 napja

Monostorapáti eladó építési telek 417 m² telekterületű: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
59 712 Ft/m²
417 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 318 Ft
Második évtől
99 370 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2422-es számú, TÁJPANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELKÉT MONOSTORAPÁTIBAN. A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált MONOSTORAPÁTIBAN található ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői. - központ és erdő közeli összközműves építési telek ( már elkezdett építkezéssel ) - az elkezdett épület alapterülete 78 m2 ( víz ,villany ( 3 fázis van ) csatorna az épületben gáz az épület mellett található ) - az épület két szintesre és teraszosra lett tervezve ( ahonnan csodálatos tájpanoráma látható a falura és a környező hegyekre ) - az ingatlan falusias lakóterületbe tartozik övezeti besorolása Lf-k építési övezet - beépítési mód oldalhatáros, 30%-os beépíthetőség és legnagyobb építménymagasság 3,6 m - az eddig elkészített épületrész kiváló szakmai kivitelezés mellett történt és két helyiségből áll ( garázs 22 m2 és tároló 26 m2 ) - rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes az ingatlan ( azonnal megvásárolható ) - az elkészített falazat 30cm -es zsalukő felhasználásával került kialakításra - 1996-2010 között Monostorapáti is csatlakozott a Művészetek Völgye rendezvénysorozathoz, s így ez az esemény is meghatározó lett a falu kulturális életében. 2011-től - a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan alkalmas lakóháznak vagy nyaralónak , befektetésnek - Amennyiben a 2422-es számú a CASANETWORK által kínált MONOSTORAPÁTI  területén található ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Telefon: 06 20/ 378-3810                                           " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! " Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY