Eladó ház Tényő 85 nm
Eladó ház Tényő 85 nm
Eladó ház Tényő 85 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7671565
Frissítve: 5 hónapja

Tényő eladó családi ház 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
411 764 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1478 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NÉZZE MEG ÉS TEGYEN AJÁNLATOT! JÖJJÖN ÚJÍTSA FEL ELKÉPZELÉSE ALAPJÁN! TÉNYŐN A FALU KÖZPONTTÓL PÁR PERCRE ELADÓ EGY felújítandó CSALÁDI HÁZ! A tégla építésű családi ház 1962-ben épült 85m2-es a HOZZÁ TARTOZÓ TELEK 1487 m2. A házat teljes körűen fel kell újítani, az ingatlanhoz tartozik több melléképület, fatároló, ólak, egy önálló garázs, kb. 20 m2 Jellemzői: -szélfogó -előszoba -2 nagyméretű szoba -konyha -spájz -fürdőszoba(fürdőkáddal) -wc -nyárikonyha amelyből nyílik egy fedett 8m2-es terasz -kamra A nyílászárók eredeti fa ablakok redőnnyel ellátva, a jelenlegi fűtése cserépkályha és kályhával megoldott. A burkolatok a szobákban (szőnyeg és hajópadló) a többi helyiségek 30x30-as kőburkolat. Az ingatlanban a közművek: -villany -vezetékes víz -csatorna -fúrt kút -gáz az előkertben van bekötve AZ UDVARBAN ÉS AZ ELŐKERTBEN DÍSZNÖVÉNYEK, VIRÁGOK A KERTBEN SZŐLŐLUGAS ÉS TERMŐ GYÜMÖLCSFÁK TALÁLHATÓAK( barack, birsalma, cseresznye, dió......) TÉNYŐ a tájegység egyik legszebb természeti környezetű községe. Tényő községet Győrtől déli irányban 18 km-re találjuk meg a Ravazd-Csanaki és a Sokorói domb sorok közötti völgyben CSODÁLATOS TERMÉSZET​I KÖRNYEZETBEN. A KÖZSÉG INFRASTRUKTÚRÁJA FOLYAMATOSAN FEJLŐDIK EZÉRT NAGYON SOK FIATAL KÖLTÖZIK A FALUBA. A faluban minden megtalálható( óvoda, bölcsőde, iskola, rendelő, gyógyszertár, élelmiszerüzletek, polgármesteri hivatal, posta, piac, benzinkút.......) AMENNYIBEN ÉRDEKLI A LEHETŐSÉG HÍVJON AKÁR HÉTVÉGÉN IS! Ára:34.999.900.Ft Ingatlanazonosító:GYKZs0493 Web: kiralyingatlan.ingatlan.com A Következő Szolgáltatásokkal Állunk Ügyfeleink Rendelkezésére: -Ingatlanközvetítés -értékbecslés -adásvételi szerződések elkészítése kedvező díjszabással kiváló ügyvédekkel -energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül -teljes körű díjmentes hitelügyintézés -babaváró hitel CSOK ügyintézése bármelyik hazai pénzintézetnél.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
garázs
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
terasz
melléképület
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY