Eladó ház Nyúl 70 nm
Eladó ház Nyúl 70 nm
Eladó ház Nyúl 70 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8016302
Referenciaszám: HZ019492
Frissítve: 16 napja

Nyúl eladó családi ház 2 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
428 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓVÁ vált Nyúl községben egy 85 nm-es családi ház.Nyúl  4400 lakosával Győr-Moson-Sopron megye 2. legnépesebb községe. A Győri járásban Győr és Pannonhalma város között fekszik a 82-es főútvonal mellett, de közúton Győrújbarát felől, vasúton pedig Győr és Veszprém irányából is megközelíthető.A község infrastrukturális ellátottsága csaknem teljes körű. Az egészségügyi ellátást 2 háziorvos, üzemorvos, gyermekorvos, fogorvos, védőnői szolgálat, állatorvos és a gyógyszertár teszi teljessé. Új bölcsőde és óvoda, felújított iskola várja a gyermekeket, a kultúrélet rendezvényeinek a faluház és az iskola ad otthont, az internet-elérést kábel TV-hálózat is segíti. Postahivatal, takarékszövetkezet, több kisebb-nagyobb bolt áll a lakosság rendelkezésére. A közbiztonság megteremtésén a rendőrség és a helyi polgárőrség fáradozik.Az ingatlan a község frekventált részén helyezkedik el. Az 1960-as években épült épület beton alapra épült, falazata tégla, tetőborítása pala. A külső falazatot 5 cm-es hőszigeteléssel látták el. A nyílászáró csere nem történt meg, de megvásárlásra kerültek  a műanyag keretes termo ablakok és az ajtó, csupán a kicserélésre vár. Jelenleg is dupla fa keretes ablakok biztosítják a megfelelő hőszigetelést. A fűtése központi fűtéssel megoldott, amíg lakott volt. Családi okok miatt 1 éve megüresedett, és a kazán sérült. Csere szükséges. A fűtés megoldható vegyes tüzeléssel is. Az ingatlanban található 2 szoba, kamra, fürdőszoba-WC-vel, konyha és egy nagy előszoba, ami a közlekedő is. A közműveket illetően megtalálható az épületben a víz, villany, csatorna. A gáz az utcában van. A telken  található egy stabil szerkezetű melléképület, és ólak, valamint a konyha és a fürdőszoba alatt pince található. Az épület a fekvésének köszönhetően egész nap benapozott. Ha szeretne egy nyugodt környezetben, mégis nagyvároshoz közel lakni, akkor hívjon, és nézzük meg együtt ezt a megfizethető ingatlant.CSOK igénybe vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolozsvári Dóra Duna House - Szombathely, Kiskar utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 523 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolozsvári Dóra Duna House - Szombathely, Kiskar utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 523 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY