Eladó ház Győrújbarát 96 nm
Eladó ház Győrújbarát 96 nm
Eladó ház Győrújbarát 96 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7840492
Referenciaszám: 165902079
Frissítve: 19 napja

Győrújbarát eladó családi ház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
780 208 Ft/m²
96 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrújbaráti domboldalon egy gyönyörű fás telken - ikerházként kerül felépítésre az a tágas - nappali + 3 hálós családi ház. Nagybaráti részen egy hatalmas, széles utcafrontú telken alakítják ki a 700 nm területet. A telek első részében már kész ház áll. Ennek folytatása a második épület. Garázs és tároló kapcsolódik. Közös lakóépületi fal NINCS. Saját, körbekeríthető telek. KÜLÖN vízóra, villanyóra, gázóra!! KÜLÖN bejárat!!    Praktikus elrendezés, minőségi anyagok, elérhető ár.   Nettó 96 nm + terasz. BB energetika. 5%-os ÁFA visszaigényelhető.  CSOK és Illeték kedvemény! Államilag támogatott hitel!   Kevés műszaki tartalom. 30-as Phorotherm téglából, 15 cm grafitos homlokzati szigeteléssel került kivitelezésre. A fafödémbe 25 cm ásványgyapot szigetelés kerül, Terrán betoncserép hájazattal. Nyílászárói hőszigeteltek -  3 rétegű antracit színben.  A fűtésről és használati melegvíz-ellátásról Saunier Duval kondenzációs kombi kazán gondoskodik, hőleadás minden helyiségben padlófűtésen keresztül történik. Beépítésre kerül még inverteres hűtő-fűtő klíma. Ez a műszaki tartalom megfelel a BB-s energetikai besorolásnak. A telken gépi tereprendezés történik illetve kerített. Az első épülettől tömör kerítéssel elválasztva. OPCIÓSAN egyedi igényeket is figyelembe vesz a beruházó, lehetőség szerint.   A három hálószoba-amerikai konyhás nappalihoz kamra és háztartási helyiség is tartozik. A családi méretű fürdőszoba kiegészül még egy külön wc-vel is. A terasz a kellemes családi otthon szerves része lehet.   2024-ben áprilisában elkezdődik a kivitelezés.   Az ár a telekre és az emeltszintű fűtéskész állapotra vonatkozik. Kulcsrakész átadás külön megállapodás alapján lehetséges!! amit természetesen adott esetben a bank finanszíroz.   Hívjon, akár hétvégén is.   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Csok-állami támogatások intézése. Energetikai és jogi háttér.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Terasz:
3,1 m²
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
panoráma
étkező
kamra
terasz
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY