Eladó ház Győr, Újváros 81 nm
Eladó ház Győr, Újváros 81 nm
Eladó ház Győr, Újváros 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7663882
Referenciaszám: F0301-4331285
Frissítve: 4 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
740 741 Ft/m²
81 m²
Alapterület
323 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 135 Ft
Második évtől
237 644 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlanról készült RÉSZLETES VIRTUÁLIS TÚRÁT (22 pozíció) eléri az alábbi linken, vagy ha bemásolja a kereső címsorába: https://kuula.co/share/collection/7FXd5?logo=-1&card=1&info=0&fs=1&vr=0&gyro=0&autorotate=0.15&autopalt=1&thumbs=4&margin=3&inst=hu 20 ÉVE FELÚJÍTOTT, KERTES CSALÁDI HÁZ GARÁZZSAL, MELLÉKÉPÜLETEKKEL, akár teljesen berendezetten is eladó. Az 1968–ban épült, 2004-ben FELÚJÍTOTT, 38 cm-es tégla ház GORKIJVÁROS városrészben helyezkedik el, KELET-NYUGATI FEKVÉSŰ, körbenapozott, teljesen zárt udvarú, 323 négyzetméteres telken, amely a szomszédok által beláthatatlan. Kertvárosi környezetben, rendkívül csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában, nyugodt környéken van. A 81 nm-es, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, OTTHONOS kialakítású CSALÁDI HÁZ, a nagy közösségi tere mellett (terasz-, és kert-kapcsolatos nappali+étkező +konyha) nagyon élhető privát szférát nyújt (23 nm-es és 15nm-es szobák). A tetőtér beépítésével ez tovább bővíthető. A dokumentált felújítás 2004-ben kiterjedt: - tető: új cserépburkolat és fólia, részben új tetőszerkezet - padlás szigetelése (10 cm) - fűtési rendszer (kombi Vaillant gázkazán, csövek az aljzatbetonban vezetve, új radiátorok) - kémény - elektromos hálózat - vízvezeték rendszer, szennyvízcsövek (melléképületektől is) - aljzatbetonozás (fűtéscsövek aljzatbetonban), - kül-, és beltéri-ajtók, ablakok (redőny és szúnyogháló, műanyag, 2 rétegű) - burkolatok (egységes járólap a nyitott területeken, új tömör fa parketta a hálószobákban) - melléképületek felújítása, új elektromos hálózat kiépítése - udvar új kialakítása, térkövezés, kertépítés - IKEA konyhaszekrény, gáz és elektromos tűzhely, páraelszívó Térkövezett bejárón keresztül jutunk be a házhoz és a garázshoz. Az udvarban elkülönítetten lettek kialakítva zöldséges és virágos kertek, füves illetve nagy térkövezett területek. A telek hátsó felében NAGY MELLÉKÉPÜLETEK helyezkednek el: a 22 nm-es, nagy garázs a nyári konyha és tároló 19 nm és a 14 nm-es kamra, melyekből akár egy külön műhely, vagy lakrész is egyszerűen kialakítható. Nagy és ideális tájolású tetőfelületük jó lehetőséget biztosít napkollektorok telepítésére is. (kb. 60 nm). A ház fenntartási költsége kedvező! Rezsicsökkentésben érintett ingatlan. Az éves gázfogyasztása 1.348 m3/év. Buszmegállók (1-es és 14-es buszok), bevásárlás (CBA 2 sarokra!! 2 perc, ALDI, LIDL 10 perc), ismert pékség 2-3 perc alatt gyalogosan elérhetők. Szabadidős és sportolási lehetőségek a közelben (uszoda, sportpálya, JÁTSZÓTÉR, HORGÁSZTÓ 3 perc, stb..).

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
csendes
melléképület
bútorozott
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Róbert - Ingatlanszakértő Közgazdász Bíró Róbert Ingatlanszakértő Közgazdász Az iroda összes hirdetése
+36 30 405 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Róbert - Ingatlanszakértő Közgazdász Bíró Róbert Ingatlanszakértő Közgazdász Az iroda összes hirdetése
+36 30 405 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY