Eladó ház Ásványráró 147 nm
Eladó ház Ásványráró 147 nm
Eladó ház Ásványráró 147 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7863600
Referenciaszám: Á/1
Frissítve: 7 hónapja

Ásványráró eladó családi ház 4+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
238 095 Ft/m²
147 m²
Alapterület
2538 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Győr-Moson-Sopron megyében, Ásványrárón egy 2538 nm-es telken elhelyezkedő, 147 nm-es , felújítandó családi házat. -A település a Szigetköz központjában, a Duna jobb partján fekszik. Kivételes természeti értékekkel büszkélkedhet, erre épül a helyi turizmus: éttermek, szálláshelyek, kemping. Szervezett vízitúrák, horgásztanya, lovasudvar várja a kikapcsolódni vágyókat. - A helyiek kényelmét fejlett infrastruktúra : bölcsőde, óvoda, 8 osztályos általános iskola, könyvtár, egészségház, gyógyszertár, több bolt, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, falugazdász szolgálja. Ideális választás a település kisgyermekes családoknak, mert helyben minden megtalálható. Az ingatlanról: a ház jelen állapotában is lakható, ám egy átfogó felújítás után kényelmes, modern otthona lehet akár 2 generációs családnak is. Eredetileg az épület lakóházként és női/férfi fodrászatként működött. A falu frekventált helyén található, így akár az üzleti funkció (fodrászat, kozmetika) is újraéleszthető . Otthont és munkahelyet lelhet a vásárló egy fedél alatt. -A telekről: elülső része füvesített, garázs és hasznosítható melléképületek vannak rajta. A középső részen termő gyümölcsfák. A "bónusz": a kert hátsó része, ahol legalább két fűtési szezonra elegendő akácerdőt találunk. Irodánk a vásárláshoz teljes körű hitel ügyintézést , ügyvédi hátteret biztosít.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1954
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
csendes
étkező
kamra
pince
melléképület
műhely
parabolaantenna
internet
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hiteles Ingatlan Hiteles Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hiteles Ingatlan Hiteles Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY